Arvati Song: arvati_song.mp3

:: Одмор во село Арвати

Уморени сте од се.

Посакувате ли поинаков одмор, во непипната природа на едно мирно село во кое нема туристичка врева? Сакате ли да доживеете нешто ново, за кое живо ќе им раскажувате на вашите познати, пријатели и роднини?

Дојдете во Македонија, во маѓичното село Арвати!

Ќе се капите во прекрасните езера, ќе се шетате по пасиштата, ќе вдишувате окрепнувачки планински воздух и ќе пиете чиста вода директо од извор! Ќе ја осетите природата и ќе го доживеете традиционалниот живот на едно аутентично село и себе ќе си присвоите незаборавен, поинаков одмор. Сместени по куќите, а не во хотели, ќе го запознаете духот на еден народ, нивните обичаи, фолклорното создавање, старите занаети, традиционалните кујнски специалитети, ракијата, виното... Лубезните домаќини ќе ве пречекаат и ќе ве прифатат како членови на семејството. Ќе го осетите стварниот живот на еден народ, животот позади фасадата и ќе постанете еден дел од сето тоа. Ќе го цените тоа што ќе го добиете, оти тоа богатство, со кое ќе се напоите во животот не се случува често, и над сé ќе бидете среќни што баш Вие сте имале можност да го запознаете селото Арвати.

Слики

Your Comments:


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/xdsbcxcm/public_html/arvati-etnoselo.com/talkback/comments-display-prep.php on line 89

Show/Hide Comments / Show/Hide Comments Form

There are no comments yet

Show/Hide Comments FormДетаљи на странта